Obertes les inscripcions per al FLIC Escola del proper curs

25/06/2024 - 17:25 h

A la Fàbrica de Creació hi arribarà el mes de gener i consistirà en quatre experiències literàries i una trobada amb un escriptor o escriptora.

El FLIC Escola és un programa organitzat per Tantàgora amb el suport, entre altres, de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona que té per objectiu promoure el foment del gust per la lectura i la literatura catalana. Al llarg del proper curs el programa visitarà aquells centres educatius que ho demanin; però al mes de gener de 2025 el FLIC Escola s’instal·larà per uns dies a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Hi haurà experiències literàries per a cursos de 4t, 5è i 6è de Primària i per a Secundària, i les inscripcions per a aquelles escoles que hi vulguin assistir ja són obertes.

En concret, la Fabra serà escenari del FLIC entre el 22 i el 31 de gener, i l’alumnat podrà gaudir, al llarg d’una hora i mitja, de quatre experiències i també de la trobada amb un escriptor o escriptora. Les experiències seran “Endevinalles a dos metres”, “Lectura en veu alta”, “El joc del telèfon”, i “Cartes…”. Pel que fa a la trobada amb l’autor o autora, els nens i nenes podran entrevistar-lo; això sí, abans caldrà que s’hagin llegit algun llibre de l’escriptor i preparar bé les preguntes que li vulguin fer. Hi participaran Oriol Canosa, Anna Manso i Àlex Nogués per a Primària, i Laia Aguilar per a Secundària.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!