Lara Martínez, artista de Fabra i Coats del programa 'EN RESiDÈNCiA'

19/07/2024 - 14:00 h

Desenvoluparà el seu projecte amb l'alumnat de l'Institut La Sagrera Sant Andreu.

L’artista resident de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació Lara Martínez és l’escollida per desenvolupar un procés de creació al llarg del proper curs amb alumnes d’ESO de l’Institut La Sagrera Sant Andreu i els seus docents, en el marc del programa “EN RESiDÈNCiA“. L’elecció arriba després d’una convocatòria oberta publicada el passat mes de març.

Martínez va estudiar disseny gràfic a ESAD Llotja i un Grau en Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona. Fa dibuix, collage, tipografia, relat, poesies, tallers, accions performatives i vídeos. Produeix en digital i en analògic, procurant sempre reciclar materials. Enguany fa una residència a Fabra i Coats amb Laura Paz, duet que porta per nom Lora. Duen a terme un projecte d’arts visuals, literàries, gràfiques i sonores nascut a la mateixa Fabra quan van preparar una peça per al Seismes ara fa un any i mig.

Sobre “EN RESiDÈNCiA”

És un programa que promou la recerca, la investigació i l’experimentació de forma conjunta entre artistes, alumnat, docents i equips de mediació. Forma part del conjunt de programes públics de Cultura i Educació, i està liderat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Més informació del programa “EN RESiDÈNCiA”, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!