LabOriosa estrena 'Onades', una festa a la memòria viva del barri de Poblenou

03/10/2024 - 12:32 h

L'obra de la companyia resident es podrà veure diumenge 20 d'octubre dins el Festival Escena Poblenou.

Anna López i Triana Doce, actrius, creadores escèniques, especialitzades en arts aplicades i teatre comunitari, i directores de LabOriosa —companyia resident de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació—, són les autores de l’espectacle Onades, que defineixen com “una festa a la memòria viva del barri del Poblenou”. Precisament aquest projecte s’estrenarà XXIII Festival Escena Poblenou, diumenge 20 d’octubre a les 17 h (obertura de portes mitja hora abans). L’espai: la terrassa de la Fundació Carulla.

La peça es representarà en aquest terrat envoltat de balcons que expliquen històries mentre naveguen l’humor i l’emoció: l’espontaneïtat del clown, la poètica de la dansa, l’èmfasi del teatre físic i l’honestedat del teatre documental. Onades és un espectacle comunitari que resulta de les sinergies entre LabOriosa i la gent del barri de Poblenou i on se celebren els vincles tot brindant.

I és que LabOriosa, més enllà d’una companyia de teatre, és un “laboratori artístic”, expliquen López i Doce, “on es transformen testimonis en propostes escèniques multidisciplinàries”. Les seves creacions busquen entrar en conversa amb temàtiques d’inquietud personal com ara el rol de la dona en la història o la memòria col·lectiva.

Onades és apta per a tots els públics. Podeu comprar les entrades aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!