'Kaosgroc' i la cia. Silvia Batet obren el Feedback 2024

24/01/2024 - 13:53 h

Els projectes es presentaran el 31 de gener a les 19 h a la Fabra i Coats i el públic podrà fer arribar les seves opinions als artistes.

La producció artística de Júlia Torres i Isaaclaia titulada Kaosgroc: l’autòpsia, i el solo de dansa contemporània Sacrée, de la companyia Silvia Batet, seran els primers projectes en pujar a l’escenari de la nova edició del Feedback. Serà dimecres 31 de gener a les 19 h a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i la sessió començarà a les 19 h. L’entrada és lliure.

Kaosgroc: l’autòpsia transita entre les arts visuals, la performance i allò escènic. S’endinsa en els motius i llenguatges de l’acció creativa, la constitució del jo com a artista, i les infraestructures culturals que ho possibiliten, posant èmfasi en els processos de mercantilització de l’obra i dels artistes. És una anàlisi de camp, una immersió a la ment d’artistes emergents.

Sacrée és una investigació per a un solo de dansa contemporània en un sol punt de l’espai. Basat en idees com la generació, la ritualitat i la sacralitat del cos, la peça treballa el potencial metamòrfic de la ballarina a través de la creació de reflexos, la potència muscular i la contracció. Amb música de nara is neus i interpretació d’Anna Serra, la peça treballa amb ritmes complexos en un context electrònic i de bucle.

Com és marca de la mostra Feedback, quan els creadors acabin les seves representacions s’obrirà un col·loqui amb el públic. En aquesta ocasió el moderarà el periodista Manuel Pérez, d’Entreacte.

Sobre el Feedback

La mostra Feedback és un cicle d’assajos oberts dels artistes residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació en diàleg amb el públic. Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa, videocreació… ) ofereixen en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic i tot seguit el públic pot comentar, aportar, preguntar directament als creadors. D’aquesta manera, al mateix temps que els assistents coneixen en primícia el fragment d’un nou espectacle i com s’ha gestat, poden aportar als artistes nous punts de vista per enriquir el seu projecte.

En aquesta edició, el Feedback tindrà 7 sessions i s’hi mostraran fins a 14 projectes, dos a cada sessió. Col·laboren en l’organització del cicle Recomana i Agost Produccions.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!