El grup resident Heal publica el seu primer disc, 'The Shiver'

20/09/2024 - 15:33 h

Té 10 cançons i es pot trobar a totes les plataformes.

Laia Vehí (veu i guitarra), Edu Matò (baix), Daniel Ambrosí (guitarra elèctrica) i Raúl Pérez (bateria, caixa de ritmes i percussions) formen el quartet Heal, grup que acaba de publicar el seu primer llarga durada, titulat The Shiver. Editat pel segell discogràfic Primavera Labels, les deu cançons que formen l’àlbum han estat enregistrades, produïdes i mesclades a Paco Locostudio, i masteritzades per Mario Miguel García Alberni. El disc ja es pot sentir a través de les diferents plataformes.

Heal va néixer a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, on en l’actualitat són residents artístics. Amb experiència anterior en altres bandes, com ara Winda Atlas, North State, Wann i Glitterhouse, els quatre músics cerquen amb aquest projecte un so propi, amb una fórmula centrada en la part emocional i creativa.

De l’àlbum en varen fer dos avançaments: l’any passat va sortir BCN BKD, i més recentment una cançó amb el mateix nom que el disc, The Shiver, “una crítica al sistema que ens atrapa i ens desconnecta de la nostra brillantor i poder, i un recordatori de la importància de la lluita”, segons han explicat ells mateixos. Nope, Closer, Brother, 1995 o At The Dock són títols d’alguns  altres temes del disc.

Més informació sobre Heal, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!