El FAACCC presenta l'edició més irreverent i crítica

30/09/2024 - 18:09 h

El festival artístic de creació comunitària portarà al Recinte Fabra i Coats propostes que desafien les convencions socials i culturals.

El Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya, el FAACCC, ja té data i programa per a la seva edició de 2024. Tindrà lloc dijous 24 d’octubre al Recinte Fabra i Coats, amb moltes de les propostes a la Fàbrica de Creació.

Amb el lema “Entre trames“, l’organització presenta una edició marcada per la crítica i la sàtira social. El FAACCC tindrà una clara voluntat de trencar amb els convencionalismes i desafiar les narratives dominants, posicionant-se com un espai de resistència i dissidència creativa.

Els organitzadors són ben clar, apuntant que l’esdeveniment fuig de la solemnitat i pretén “esgarrinxar la primacia de la visió i els modes hegemònics de mirar”. L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Participació de diversos residents de la fàbrica

Entre les propostes destacades, trobem un espectacle de Xantal Gabarró i la Cia. Teatre del Centre Penitenciari de Brians 2, en què antics interns, ara alliberats, segueixen col·laborant amb el projecte. També sobresurt la participació de la Cia. Teatro de Pacotilla, que presenta Lo Cerebro!, un cabaret que aborda la salut mental des de la sàtira, impulsat per l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental. David Sitges Sardà i Joel Sans posaran música a una migdiada col·lectiva. LabOriosa, laboratori artístic resident a Fàbrica de Creació, farà la funció combinada titulada Esto no sale en los libros amb Las Faranduleras de l’Espai de Gent Gran de Baró de Viver. El final de festa el protagonitzaran l’Orquestra Comunitària de Sant Andreu, els residents RadiopARTi i el Dj Ojo e’ Gato.

Trobareu tots els detalls del programa aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!