Al setembre s’obrirà el termini per presentar-se a les noves convocatòries de residències de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

19/07/2024 - 12:44 h

S’obriran tres modalitats: per a projectes artístics, iniciatives culturals i música.

A partir del 12 de setembre de 2024 es podran presentar les sol·licituds per fer una residència a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació en el decurs de l’any 2025. Aquell dia s’activarà el formulari en línia a través del qual es podran enviar les candidatures, però si us voleu anar preparant ja es poden consultar a la nostra web les bases ja estan publicades i els requisits de cada una de les modalitats.

S’obriran tres convocatòries: per a residències artístiques, per a residències d’iniciatives culturals i per a residències de música.

La convocatòria per a residències artístiques s’adreçarà a artistes d’arts escèniques i altres expressions de les arts del moviment i arts de carrer, arts visuals, cinema i audiovisual, art sonor, multimèdia, literatura i novel·la gràfica —en queden exclosos els projectes musicals— que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a mostrar el seu procés de treball i connectar-lo amb el context de la Fabra i Coats. El termini de presentació dels projectes serà del 12 de setembre al 7 d’octubre, i es durà a terme una sessió informativa presencial l’1 d’octubre a les 18 h a la Fàbrica de Creació.

La convocatòria per a residències d’iniciatives culturals romandrà oberta entre el 12 de setembre i el 7 d’octubre, amb una sessió informativa a la Fabra el 8 d’octubre a les 18 h. Anirà dirigida a agents culturals (gestors, productors, comunicadors, distribuïdors i altres professionals del sector cultural) que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a compartir espai, generar intercanvi i col·laboració amb altres projectes residents, a mostrar el seu procés de treball i connectar-lo amb el context de la Fabra i Coats.

La convocatòria per a residències de música serà per a artistes i formacions musicals que desenvolupen projectes de música, que a títol individual o col·lectiu estiguin disposades a treballar la seva feina en els espais que ofereix la Fàbrica de Creació i que expressin la seva voluntat de mostrar el seu procés de treball i connectar-lo amb el context de la Fabra i Coats. Aquesta convocatòria estarà oberta entre el 12 de setembre i el 21 d’octubre, i es farà una sessió informativa presencial a la Fàbrica de Creació el 15 d’octubre a les 18 h.

Trobareu tots els detalls d’aquestes tres convocatòries en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!