Agrupación Señor Serrano, Premi Teatre Barcelona al millor espectacle de carrer per 'Una taula'

03/10/2024 - 16:49 h

La companyia va assajar aquest espectacle, estrenat el passat mes de desembre, a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

La companyia de teatre Agrupación Señor Serrano, resident de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, suma un nou guardó a la seva trajectòria. Ha rebut el Premi Teatre Barcelona al millor espectacle de carrer per Una taula, producció de l’Ajuntament de Barcelona que es va estrenar el 16 de desembre de 2023 al Barcelona Festival de Nadal.

Amb dramatúrgia i direcció d’Àlex Serrano i Pau Palacios, aquest espectacle se centra en les trobades nadalenques i es pregunta si existeix una sola manera de celebrar el Nadal, o bé es pot imaginar un àpat nadalenc fora de la convenció i lluny dels estereotips. La mateixa companyia, en la sinopsi de l’obra, conclou: “L’única possibilitat d’esbrinar-ho és ajuntar-nos tots al voltant d’una taula i veure si quelcom diferent pot succeir”. “Moltes vegades, aquest esdeveniment es converteix en l’únic moment de l’any en què realment ens ajuntem amb persones molt diferents a nosaltres. I en el fons, ens ho mirem com ens ho mirem, això ens enriqueix”, s’afegeix des d’Agrupación Señor Serrano.

Fundada per Àlex Serrano a Barcelona el 2006, la companyia ha estat resident a la Fàbrica de Creació en diverses ocasions, i en el cas concret d’Una taula manifesten que “va ser un espectacle complicat de dur a terme i clarament no hauria estat possible sense tots els assajos i proves tècniques que vam fer a la Fabra i Coats”.  Aquesta companyia crea espectacles originals basats en històries que emergeixen del món contemporani, i explota la riquesa de recursos tant innovadors com vintage per tal d’estendre els límits del seu teatre.

Més informació sobre Agrupación Señor Serrano, aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!