Xerrada "L’apetit del cervell: la neurobiologia de la conducta alimentària"
Translator of
:

Schedule
Days | Hours | Preus | Observations | |
---|---|---|---|---|
Dimecres |
a les 18.00 h |
Entrada Gratuïta |
Cal reserva prèvia
Aforament limitat |
A càrrec de Romina Miranda-Olivos, investigadora postdoctoral del grup de recerca en endocrinologia, diabetis i nutrició de l’IR Sant Pau.
El cervell té un paper fonamental en la relació amb l'alimentació, ja que controla l’apetit i la sacietat a través de senyals que regulen la nostra conducta alimentària. Aquesta conducta, però, també està influenciada per factors emocionals, socials i psicològics que poden alterar la resposta natural del cervell, provocant trastorns com l'obesitat i l’anorèxia.
A la xerrada explorarem com la recerca ens ajuda a comprendre què passa al cervell en aquestes situacions de desajust. Analitzarem la regulació dels circuits cerebrals implicats i coneixerem els tractaments existents per corregir aquests desequilibris, amb un enfocament integral que promogui una relació més saludable amb el menjar.