Xocolata amb llum

2022

Artistes

Hashtags
#xocollum

Jardins de Ca l’Aranyó

C. Ciutat de Granada, 150

Autor:
Jordi Canudas Studio

Xocolata amb llum” és una instal·lació en què la llum fon la xocolata en directe i es convida el públic a degustar-la. La tradicional associació entre llum i calor és l'element central d'aquesta obra on, amb el pas de les hores, podrem apreciar la capacitat intrínseca de la llum d'afectar la matèria. A més, les propietats de la xocolata com a material resulten evidents en aquest projecte; a banda de les gastronòmiques, s'hi suma la capacitat de transformar-se quan es desfà.

A més de la  instal·lació principal, dos punts ambulants i autònoms serveixen també porcions de xocolata fosa als assistents. En aquest cas, un cilindre massís de xocolata gira lentament, mentre un focus de gran potència el va fonent.

 

Amb la col·laboració de CHOCOLATE FACTORY

Jordi Canudas

Jordi Canudas va crear el seu estudi l'any 2007 a Londres, després de graduar-se al Royal College of Art amb un màster en productes de disseny. És membre del col·lectiu londinenc OKAY Studio i es va traslladar a Barcelona l'any 2011, on es troba actualment l'estudi.

La seva obra s'ha exposat internacionalment i es pot trobar a la col·lecció del MoMA de Nova York i al museu de disseny Die Neue Sammlung, a Munic. El seu treball ha aparegut a moltes publicacions i diaris de disseny importants d'arreu del món, com ara Wallpaper*, BluePrint, la revista I.D. o Salon Magazine.