Ombres que són Llum

2021

Escoles

Hashtags
#escolamassana
#ombresquesonllum
#ombres
#llum
#covid
#ligh

Parc del Centre del Poblenou

Autor:
Escola Massana

Tipus: Instal·lació

Públic: Tots els públics

La instal·lació contraposa la figura del contenidor de brossa amb l’imaginari de la llar per formular un discurs entorn del reciclatge de mobiliari com a mètode de subsistència per part de la ciutadania de Barcelona. Per això, múltiples contenidors amb les tapes obertes mostren un interior decorat com diferents habitacions, la qual cosa mostra la ironia de trobar els components de la llar on hi hauria d’haver les seves deixalles.

“Llum i ombra van sempre lligades, però i si alliberéssim les nostres ombres? I si els donem l’espai per fer lliurement allò que físicament no poden?”. És a partir d’aquest interrogant que neix aquest projecte. Inspirant-se en la idea d’alliberar llums i ombres. Fer que les ombres juguin a favor d’expressar la llum i poder trobar en aquest joc un senyal d’esperança i alegria però, sobretot, un espai per expressar-se sense por.

Alumnes: Alexandra Amador, Diana Arch, Mar Banega, Alejandra Carbajal, Omaima El Harrak Kenfaui, Lilly Espin, Andrea Espinola, Josefina Espinoza, Alex Estrada, Miquel Fernandez, Anne Marie Gallego, Úrsula Gallemí, Ann Golding, Irandy Handschin, Sun Jovino, Sasha Licuy, Clara Martin, Andrea Martínez, Judith Mercadal, Cristina Miró, Marta Mondón, Raquel Pérez, Nico Rodriguez, Sam Maria Santaló, Kristina Sutkute, Liset Ureta, Jessica Ye Zhou.

Tutors/ores: Carles Albert Brell, Èlia Clemente, Romina Gris, Joaquín Pérez.

Amb el suport de: ERCO Iluminación, SA, Iguana Grup, SA.