Finestres

2021

Escoles

Hashtags
#ESDAPCatalunya
#finestresllumbcn21
#esdap_catalunya
#finestresESDAPCATALUNYA
#escolallotja

Parc del Centre del Poblenou

Autor:
ESDAP Catalunya - Campus Llotja

Tipus: Instal·lació

Públic: Tots els públics

Fa prop d’un any les nostres vides van fer un gir inesperat i ens vam trobar tancats a casa d’un dia per l’altre.

El projecte Finestres mostra la relació que es va establir amb l’exterior a través de les finestres, que permetien veure una Barcelona buida i, en contrast, les vides que succeïen al nostre voltant, les dels nostres veïns. L’espectador tornarà a reviure aquesta experiència, però ara rebent un missatge d’esperança.

La narrativa visual d’aquesta escultura lumínica es basa en l’explicació del confinament a partir de les quatre etapes de la vida: infància, adolescència, etapa adulta i vellesa. Les imatges, presentades amb la tècnica del mapatge, són accions quotidianes del dia a dia durant el confinament, que donen peu a un diàleg retrospectiu amb l’usuari.

Alumnes: Clàudia Asensi, Guillermo Baeza, Rut Bertrán, Belén Cabrerizo, Marina Calderón, John Mario Camayo, Anna Carrasquedo, Alba Corbalán, Carlos Enes, Anna Ferrer, Andrea Garrido, Natàlia Gómez, Alex López, Pilar Luzardo, Claudia Mihai, Nerea Moya, Maria Muñarch, Martina Oriol, Helena Ponsa, Adrià Retrés, Jordi Sanz, Joan Vadim, Maria Valls.

Tutors/ores: Jordi Plana, Blanca Megia, Irene de la Osa.

Col·laboradors/ores: Ricardo Cançado i Daniel Morales (Darkligth Studio), Virginia Stadius.

Amb el suport de: BENQ.