Comencen les obres d’estructura per cobrir un nou tram de la ronda de Dalt

Comencen les obres per cobrir la ronda de Dalt al pas per Horta-Guinardó, entre l’IES Vall d’Hebron i l’avinguda de Vallcarca. Els treballs inclouen la construcció del mur central de suport de l’estructura, el cobriment, passos de serveis i l’habilitació com a túnel, amb sis sortides d’emergència i una sala tècnica.

25/06/2024 18:28 h

Ajuntament de Barcelona

Està previst que el conjunt de les obres acabi al maig del 2027. Unit al tram ja executat entre l’avinguda de Jordà i l’IES Vall d’Hebron, sumarà un total de 540 metres coberts i transformats en un espai verd d’ús ciutadà.

Un carril tallat en cada sentit

Per poder dur a terme les obres d’estructura, la nit de dimecres, 26 de juny, a dijous, 27 de juny, es talla un carril en sentit Besòs, i la nit següent, un en sentit Llobregat, en un tram d’uns 650 metres, entre les sortides 5 i 6. El tall, entre els carrers de la Granja Vella i d’Anna Piferrer, es mantindrà fins al setembre. Fins llavors hi haurà habilitats dos carrils per cada sentit.

El projecte es treballarà de manera consensuada

La Comissió del Pacte per la Transformació de la Ronda de Dalt i el seu Entorn, que aglutina entitats veïnals i socials, experts i grups municipals, debatrà i concretarà com s’urbanitzarà el nou espai urbà que es generarà. Aquests treballs s’executaran a partir del 2027. En el marc de la comissió també es treballaran les fases següents.

Notícies relacionades