Reforç d’agents cívics fins a l’octubre

L’equip d’agents cívics es reforça fins a l’octubre amb 40 persones més, que s’afegeixen a les 70 que hi ha actualment a la ciutat durant l’estiu. L’increment d’efectius busca afavorir la convivència.

19/07/2024 14:25 h

Ajuntament de Barcelona

Barcelona sumarà quaranta agents a la setantena que hi ha actius a l’estiu a la ciutat, i això suposa un increment de gairebé el 60% d’efectius a la via pública. Tindran presència als carrers des de mitjan juliol fins a finals d’octubre, quan es preveu que baixi l’activitat a la ciutat. Els agents de reforç actuaran a peu de carrer, en zones amb molta activitat a l’estiu: la Barceloneta, el Gòtic, la Sagrada Família, places de Gràcia, la Trinitat Vella, la rambla de Prim i el parc de Montjuïc. Enguany s’hi afegeixen tres emplaçaments: la Rambla, el front litoral i la Vila Olímpica.

Els equips d’agents cívics ja es van incrementar al mes de juny, dels 58 que hi ha durant tot l’any als 70 que hi treballen des de principis d’estiu. L’increment d’agents cívics és una de les mesures del Pla de gestió dels espais de gran afluència (EGA), el nou model per gestionar les zones més transitades de la ciutat, i s’emmarca també en el Pla Endreça, que dona una resposta integral, transversal i coordinada per garantir la convivència i l’excel·lència de l’espai públic de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades