Oberta la convocatòria per presentar projectes per al Premi 25N

Ja es poden presentar propostes per al Premi 25 de Novembre, un guardó que, des del 2005, es lliura amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, i en el marc de l’Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones. Enguany arriba a la dinovena edició i porta per lema “BCN, espais lliures i segurs”.

22/07/2024 12:56 h

Ajuntament de Barcelona

Partint de la premissa que la violència masclista és una vulneració greu dels drets humans, el Premi 25 de Novembre vol contribuir a avançar vers la plena ciutadania, l’autonomia i la llibertat de les dones de la ciutat.

Enguany, amb el lema “BCN, espais lliures i segurs”, es vol posar l’èmfasi en el fet de generar pràctiques que ajudin a fomentar espais públics lliures de violència masclista.

L’objectiu de la convocatòria és oferir recursos econòmics i suport institucional que facilitin la materialització del projecte guanyador, que ha de ser inèdit o estar a l’inici de la seva implementació.

Hi poden participar les persones físiques majors de 18 anys, els grups, les associacions i les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.

La dotació del premi és de 15.000 euros i el termini de presentació de les propostes s’inicia l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i acabarà el 13 de setembre de 2024, a les 23.59 hores.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia