La Vueling Cursa Bombers Barcelona celebra aquest any el seu 25è aniversari

Aquest quart de segle de trajectòria reflecteix l'èxit d'una prova que, edició rere edició, ha sabut captivar milers de persones participants.

30/09/2024 14:32 h

Ajuntament de Barcelona

La Vueling Cursa Bombers Barcelona arriba aquest any a la seva 25a edició, consolidant-se com un dels esdeveniments esportius més destacats de la ciutat.

Samarreta commemorativa per als 25 anys

Una de les novetats més esperades ha estat la presentació de la samarreta commemorativa, un disseny inspirat en l’uniforme de treball del Cos de Bombers i Bomberes de Barcelona. La peça representa un homenatge a la seva valentia i dedicació, alhora que celebra els 25 anys d’història de la cursa. Aquesta samarreta serà l’element distintiu d’una edició que promet ser especial per a totes les persones participants.

Nova aplicació mòbil per a corredors i aficionats

Una altra innovació d’aquesta edició és el llançament de l’aplicació mòbil oficial, desenvolupada pel patrocinador tecnològic NTT Data. Aquesta app permetrà als i les corredores seguir les seves marques en temps real i accedir a informació detallada sobre l’esdeveniment, incloent talls de trànsit i notícies.

Entrenament especial amb l’uniforme de Bombers

Durant la presentació oficial d’avui, s’ha organitzat un entrenament especial, on alguns dels i les assistents han tingut l’oportunitat de realitzar un recorregut curt amb l’uniforme de treball del Cos de Bombers i Bomberes de Barcelona. Aquesta activitat ha servit per destacar la preparació física que requereix la cursa, alhora que ha donat un toc simbòlic a la jornada.

Inscriu-te a la Vueling Cursa Bombers Barcelona

La Vueling Cursa Bombers Barcelona se celebrarà el pròxim 10 de novembre, convertint la ciutat en l’escenari d’una de les proves atlètiques més icòniques. La inscripció està oberta per a tots i totes que desitgin participar i formar part d’aquesta edició històrica.

Etiquetes associades a la notícia