El Carmel es transforma en un escenari artístic amb la ruta artística CaminArt

Caminart 2024

25/06/2024 13:36 h

Casal La Barraca del Carmel

El proper 6 de juliol a les 21 h, el barri del Carmel acollirà el CaminArt, una cercavila “contemporània” que recorrerà diversos espais del barri amb intervencions artístiques multidisciplinàries.
Aquest esdeveniment singular ofereix una combinació de dansa, teatre, música, circ, arts visuals i molt més.

En el marc de la Festa major del Carmel, CaminArt convida el públic a passejar pel barri i descobrir com els espais quotidians es transformen en escenaris artístics. Carrers, balcons, mercats, voreres, parcs, patis, finestres i miradors esdevenen per una nit escenaris no convencionals per a la creació artística. D’aquesta manera, els racons del Carmel també es converteixen en protagonistes, i l’acte de caminar esdevé una acció participativa que redefineix la manera de viure el festival.

Les inscripcions s’obriran el 25 de juny a les 10 h als webs dels equipaments organitzadors, i les places són limitades. No deixeu passar aquesta oportunitat de viure una experiència artística única al barri del Carmel.

El festival és organitzat per l’Espai Jove Boca Nord, el Centre Cívic del Carmel i el Casal de Barri La Barraca del Carmel.

Per a més informació i inscripcions, visiteu els webs dels equipaments organitzadors.