El comerç i la restauració se sumen a la Regata Cultural de la Copa Amèrica amb activitats per a tothom

La celebració d’un esdeveniment com la Copa Amèrica a Barcelona té una importància cabdal per al comerç de la ciutat, per la capacitat d’atraure visitants, no només durant el temps de competició, fins i tot també per la notorietat de la celebració abans i després. Per això, les dues principals entitats del comerç de la ciutat, Barcelona Comerç i Barcelona Oberta, amb la col·laboració de la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, han sumat esforços per integrar la Copa Amèrica als barris i eixos comercials implicant veïns, visitants i turistes i, alhora, dinamitzar les zones comercials de la ciutat.

29/07/2024 09:00 h

Comerç

 

Amb l’eslògan ‘El comerç viu la Copa Amèrica’, les activitats ompliran Barcelona entre setembre i octubre. Un dels al·licients principals serà la instal·lació de diverses pantalles gegants per seguir la competició en directe des de diversos punts del teixit comercial barceloní. Més enllà d’això, les associacions i eixos comercials de la ciutat han organitzat diverses activitats per dinamitzar els entorns. El calendari d’activitats és el següent: 

    • Centre Comercial Glòries (7 i 8 de setembre). Pantalla amb connexió amb la programació de BTV dedicada a la Copa Amèrica, de 14 h a 16 h. Al voltant, dinamització amb gastronomia i comerç local. Hi participa: Eix comercial d’El Clot i Centre Comercial Westfield Glòries.
    • Plaça de la Sagrada Família (14 i 15 de setembre). Pantalla amb connexió amb la programació de BTV dedicada a la Copa Amèrica, de 14 h a 16 h. Al voltant, dinamització amb gastronomia i comerç local. Hi participa: Eixos comercials de Sagrada Família, Gaudí Shopping i Encants Nous.
  • Plaça de Concha Pérez a Sant Antoni (21 i 22 de setembre). Pantalla amb connexió amb la programació de BTV dedicada a la Copa Amèrica, de 14 h a 16 h. Al voltant, activitat familiar al matí i activitat gastronòmica. Després de la regata, festa de 17 h a 22 h amb música en directe i discjòqueis. Hi participa: Eixos comercials de Nou Eixample, Sant Antoni Comerç i Encants Sant Antoni.
  • Plaça de Virrei Amat (28 de setembre). Mostra de comerç de proximitat amb punts de restauració; d’activitats marítimes i d’actuacions musicals. Hi participa: Eixos comercials de Nou Barris, Maragall, Cor d’Horta i Fabra Virrei.
    • Jardins de la Vil·la Florida (29 de setembre). Comerç i restauració al carrer, activitats i jocs infantils, espectacles i tallers que aproparan el mar al barri. Espais decorats amb motius marítims. També una zona de degustació amb taules i cadires. Hi participa: Barnavasi.
    • Meeting Point (Creu Coberta, 26) (4 d’octubre). Pantalla amb connexió amb la programació de BTV dedicada a la Copa Amèrica, de 14 h a 16 h. Jornada d’activitats amb dinamització infantil, concerts i foodtrucks de comerços associats amb l’accent posat a la gastronomia local. Hi participa: Creu Coberta, Sants Establiments Units, Eix Sants – Les Corts, Centre Comercial Les Arenes.
    • Jardinets de Gràcia (5 d’octubre). Pantalla amb connexió amb la programació de BTV dedicada a la Copa Amèrica, de 14 h a 16 h. Exposició de velers al llarg de la Diagonal, amb punt de venda de begudes amb música. Hi participa: Diagonal Boulevard.
    • Plaça de Catalunya  (11 d’octubre). Pantalla amb connexió amb la programació de BTV dedicada a la Copa Amèrica, de 14 h a 16 h. Discjòquei DJ Booth decorat amb motius marítims, photocall que mostrarà el vincle entre Barcelona i el mar i una àrea de jocs infantils. Hi participa: Rambla Catalunya, Pelai, Passeig de Gràcia, Plaça Reial, Amics de les Rambles i Barnacentre. 
  • Passeig de la Reina Elisenda (19 d’octubre). Pantalla amb connexió amb la programació de BTV dedicada a la Copa Amèrica, de 14 h a 16 h. Mostra de comerç i gastronomia amb una zona especial amb hamaques, para-sols i gespa artificial per veure la regata a la pantalla. També l’exposició d’un vaixell i d’un carrusel mariner sostenible. Música ambient i decoració marítima. Hi participa: Eix Sarrià.

Tota la informació d’aquestes activitats i de la resta de propostes vinculades amb la gastronomia de la ciutat les podeu consultar a la pàgina web de la Regata Cultural.

Descarregueu-vos el díptic amb les activitats de la Copa America.

 

Etiquetes associades a la notícia