Nova fase d’obres al voltant de l’estació de Sants

Es desplacen provisionalment els carrils de circulació de la banda mar de la plaça de Joan Peiró i es construeixen els nous embornals de la cruïlla de la plaça dels Països Catalans amb el carrer de Tarragona.

22/05/2024 16:42 h

Districte de Sants-Montjuïc

Per dur a terme l’ampliació de la plaça de Joan Peiró per la banda mar, es fa necessari desplaçar els carrils de circulació en sentit Besòs cap a l’extrem més proper al Parc de l’Espanya Industrial. Es tracta de dos carrils que després giren a l’esquerra per unir-se als del sentit Llobregat a l’altra banda de la plaça, i del carril que dona accés al pàrquing soterrat de l’estació. Aquests nous carrils provisionals estaran en funcionament amb aquesta configuració del 15 de maig al 15 de juliol. L’àmbit de la plaça de Joan Peiró ara reservat a les obres deixa pas lliure per arribar a peu fins a l’estació d’Adif i també per creuar cap a la vorera mar del passeig de Sant Antoni, la que connecta amb el parc i també amb el carrer de Premià.

A l’altra banda de l’estació, concretament al carrer de Tarragona a l’altura de la plaça dels Països Catalans, aprofitant les obres d’Adif per evitar les filtracions al sostre de l’estació soterrada, es construeixen nous embornals tant als laterals com a la calçada central. Del 13 al 17 de maig s’han fet els dels laterals, ocupant alternativament els carrils corresponents. Del 21 al 31 es fan els de la calçada central, ocupant els carrils interiors al voltant de la mitjana central. Al costat Llobregat, això deixa fora de servei el carril descendent exclusiu de bus/taxi i al costat Besòs, un dels quatre carrils de circulació en sentit descendent.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades