‘Reskilling’ Sectorial: formacions gratuïtes per treballar en sectors clau

Amb el programa ‘Reskilling’ Sectorial, el 2024 es formarà 2.500 persones per treballar en sectors clau per a la ciutat: alimentació, ciències de la vida i la salut, comerç, economia blava, economia de l’esport, economia verda i circular, economia del visitant i restauració, indústria 4.0, logística, sostenibilitat i medi ambient. A través de Barcelona Activa s’ofereixen formacions professionalitzadores de curta durada i gratuïtes, des de 6 hores fins a 300.

14/06/2024 12:52 h

Ajuntament de Barcelona

Les formacions que s’ofereixen en aquest programa estan molt enfocades en una àrea determinada per permetre que la persona obtingui la qualificació necessària per entrar a treballar en un àmbit específic, per exemple, pilotatge de drons, energies renovables, habitatge saludable, cuina d’autor, atencions a pacients amb Alzheimer o suport vital bàsic, entre altres.

Aquests cursos s’imparteixen majoritàriament en format en línia o aula virtual, i tenen com a objectiu acompanyar les persones en situació d’atur o millora d’ocupació per desenvolupar el seu potencial professional, i millorar les seves oportunitats laborals amb coneixements i competències especialitzades.

Per inscriure-s’hi no cal experiència i són oberts a tothom. La programació s’actualitza constantment atenent les necessitats del mercat de treball i es poden consultar al web de Barcelona Activa.

Es dedicaran 400.00 euros a aquesta mesura, i per dur a terme els cursos es compta amb el suport de diferents entitats com Port de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Mercabarna o el Ministeri d’Educació, entre altres.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia