Una alumna de l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT, elabora un plat de coca de...
Autor: Laura Guerrero
La dependenta d’una pastisseria li dona una capsa amb un pastís a un client
Autor: Clara Soler Chopo
Vista dels dinou expositors presents a la fira BioCultura, celebrada al Palau...
Autor: Edu Bayer
Participants i monitors de l’activitat “La digestió de la terra, taller de co...
Autor: Àlex Losada
Una nena mostra un cor fet amb fang, adob i una barreja de llavors de plantes...
Autor: Àlex Losada
Pots de melmelada amarga de Sant Andreu
Autor: Paula Jaume
/bima/photos/a3/d0/47/e6/d40fe8ca61617dca0136fa41f810984261b313f81ebf9083614f7b1d.jpeg?signature=dd6ecd79e3a1ade12217ff932d82d6a65c11b25265249f222a22ad4820bfe635)
Una persona mira un dels contenidors de l'exposició 'Per una alimentació sos...
Autor: Manuel de León
Moment de l'espectacle d'inauguració de la Setmana Ciutadana de l'Alimentació...
Autor: Edu Bayer
Persones menjant durant el dinar de reaprofitament del Dia Mundial de l'Alime...
Autor: Mariona Gil
Plat de sorell gratinat amb patates
Autor: Mariona Gil
Un xef i una alumna de l'Escola de Restauració de Santa Coloma elaboren junts...
Autor: Mariona Gil
Un home explica al seu fill com fer una vaixella comestible amb verdures a un...
Autor: Mariona Gil
Alumnes de cuina serveixen els plats del gran dinar de reaprofitament del Dia...
Autor: Mariona Gil
/bima/photos/0e/5e/d5/aa/06d04860ea2dd62e7ad1c93c4278888690273bf843e1b9ed54a3dc8e.jpeg?signature=b49037dc72709e6861da31de7559404261fe7f77ed98e9593a2d063f7c06f154)
Panell de l'exposició 'Per una alimentació sostenible. Actuem!' que interpel·...
Autor: Manuel de León