It is twenty-five years since Jordi Aspa and Bet Miralta established this circus company. They have created shows like this: The manipulating of elements, in this case, vegetables, help they to explain a cruel and daily story.
Do you want a cruel, bloody story? Well then, come into the kitchen. For there, the plant kingdom is sacrificed everyday to the god of food and drink. You will see that the ingredients in this show could hardly be more simple: vegetables, seasoned by artistes, a touch of intrigue, a sprinkling of movement, a few drops of drama.... Watch out though: in this vegetable cannibal performance, carrots change shape and knives and axes go flying.
Exhibit on 25 years of Escarlata Circus
Teatre Lliure - Espai Lliure Hall
July 19-29
Direcció: Jordi Aspa; Intèrprets: Jordi Aspa, Bet Miralta; Escenografia: Diego Polognioli; Vestuari: Lluc Castells; Disseny d'il·luminació: Jep Vergés; Disseny de so: Audiolab; Concepció Sonora : Audiolab; Assessorament musical: Xavier Boixader; Efectes especials: Josep Gascó; Producció executiva: Marcel·lí Puig, Bet Miralta - Escarlata Circus; Mirada exterior en moviment: Roberto Oliván; Acompanyament artístic i definició de l'espai: Jani Nuutinen; Definició de personatges: Pierre Pilate; Cortinatge: Esteve Ferrer; Assessorament culinari: Mariona Cuadrada; Construcció i consells de manipulació: Nartxi (Txo titelles); Disseny i construcció de la carpa: Claude Rigo - La Machine;