L'actuació de la resident Ana Tijoux a Tiny Desk, ja disponible a les plataformes digitals

19/07/2024 - 14:21 h

Interpreta quatre temes en el concert organitzat pel programa de ràdio 'All Songs Considered' de NPR Music.

Ana Tijoux, artista xilena referent del hip-hop llatinoamericà, i resident de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, ha fet recentment el seu segon concert Tiny Desk, als estudis de ràdio de la NPR de la ciutat de Washington. Els enregistraments d’aquests concerts, organitzats pel programa All Songs Considered, es pugen posteriorment a internet i tenen centenars de milers de visualitzacions. El d’Ana Tijoux ja el podeu veure aquí.

L’artista hi interpreta quatre cançons: 1977, Óyeme, Sacar la voz i Vida. L’últim àlbum de Tijoux es titulada con aquesta última cançó, Vida, i és el primer que publica en els últims deu anys. Precisament a Fabra i Coats ha estat preparant la posada en escena de la presentació d’aquest disc. L’acompanyen en el directe de Tiny Desk Federico Rocha, Raúl Moya i Nicolás Castillo. També hi intervé com a convidada la vocalista Mónica Braire, amb la que cita uns versos de Víctor Jara.

Alegria i protesta conflueixen en les lletres d’Ana Tijoux. Durant tres dècades, la rapera xilena —nascuda a França— ha viatjat per tot el món, oferint refugi a aquells que busquen maneres de cantar la seva indignació i angoixa.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!