Vés al contingut

Afectacions a la mobilitat per la pavimentació del túnel de Dante i la reparació del túnel de la Rovira

El diumenge 4 d’agost es duran a terme treballs de pavimentació al Túnel de Dante i reparacions d’aglomerat al Túnel de la Rovira. Des de les 8 fins a les 20 h hi haurà una sèrie d’afectacions a la mobilitat.

Túnel de la Rovira
22/07/2024 - 08:56 h - Mobilitat i transports Districte Horta-Guinardó

L’actuació consistirà en els treballs d’aglomerat de la calçada, incloent la sortida del túnel cap al carrer de Beatriu i la boca sud en ambdós sentits al túnel de Dante. Al túnel de la Rovira es faran reparacions d’aglomerat a totes dues boques d’accés i sortida, tant a la ronda del Guinardó com a la rambla del Carmel. Posteriorment, es repintarà el túnel.

Túnel de Dante

En sentit baixada es tallarà a l’alçada de la plaça de l’Estatut, on els vehicles es desviaran per l’avinguda de l’Estatut de Catalunya, passant pels carrers de Lisboa, passeig de Maragall, carrer de Llobregós fins a la rambla del Carmel. També quedarà tallat l’accés del carrer Beatriu, on, per tal d’accedir a aquest tram de la rambla del Carmel en sentit baixada, abans de la cruïlla amb el carrer de Llobregós, el desviament serà el mateix que l’esmentat anteriorment però a partir del carrer Llobregós el trànsit anirà per la rambla del Carmel en sentit baixada, els carrers de les Ciències, les Lletres i el de Beatriu.

En sentit pujada es tallarà a partir de la incorporació al túnel a l’alçada del carrer de les Ciències, desviant els vehicles pel carrer de les Ciències en direcció al carrer de les Lletres i fins al ramal d’incorporació al túnel de Dante per anar a la plaça de l’Estatut.

Pel que fa al transport públic, les línies V21 i 86 de bus hauran de fer els mateixos desviaments que els vehicles i s’anul·laran les parades de Rbla del Carmel-Dante Alighieri (477) i de la Rambla del Carmel (793). Els busos faran la parada al carrer de Lisboa i al carrer de Llobregós.

Túnel de la Rovira

Al túnel de la Rovira hi haurà només un carril de circulació habilitat per a cada sentit de circulació. Tots els treballs es fan sobre carrils drets de circulació, tant a la sortida com a l’accés del túnel.

..

Túnel de Miramar amb aigua a pressió