Barcelona Cultura

Apropem la cultura als barris. Propostes de cinema, música en directe, circ, teatre, dansa, art i pensament. Entrada gratuïta

Tardor 2024

Què hi ha sota el moviment? La Cia. Thomas Noone Dance presenta 'Beneath'

12/07/2024
L'any 2021 va participar al circuit amb l'espectacle 'Morsa', ara la cia. Thomas Noone Dance investiga l'animal obscur que habita en cada un de nosaltres amb la seva proposta 'Beneath', que presenta al Sant Andreu Teatre.

Beneath és una proposta altament plàstica i física, inspirada en la observació de les limitacions que la societat imposa en l’ús de l’espai. La peça es composa d’una sèrie de trios, cada un amb una textura visual i emocional diferent, que es desenvolupen en un espai dominat per una escultura de llum triangular. Beneath - per sota en anglès - fa referència al complex sistema de normes i interpretacions que governen l’acció, a allò subjacent a cada gest, a l’animal obscur que habita en cada un de nosaltres.

L'espectacle es presentarà al Sant Andreu Teatre el dia 16 de juny, en dues sessions diferenciades: la funció de les 11.30 hores del matí serà una sessió més relaxada, amb un ambient més tranquil i acollidor, amb tonalitats de so i il·luminació suavitzades. La de les 20 hores, potser dirigida a un públic més adult, no tindrà aquestes característiques. Beneath dura 55 minuts i l'entrada val 8 euros + despeses de gestió.

Thomas Noone Dance

Thomas Noone, el coreògraf britànic que lidera aquesta creació que pots veure al SAT!, és l'autor d’obres amb un estil propi, gestual, físic i atlètic. Va crear la seva pròpia companyia a Barcelona l’any 2001 amb la qual és resident des del 2005 al SAT! Sant Andreu Teatre. Habitual dels grans escenaris de la ciutat i coreògraf convidat de companyies nacionals i internacionals, l’any 2011 va obtenir el premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa. Al circuit d'arts escèniques Barcelona Districte Cultural va participar la primavera de 2021 amb Molsa, un viatge escènic a partir de 8 anys, que adaptava el conte del mateix nom de David Cirici, convertit en un clàssic d’èxit traduït a molts idiomes.

Compartir