Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable a include() (línia 9 de /var/www/apps/app1142/www/casalsdebarri/verdun/sites/all/modules/bcn_guide/templates/detail/bcn_guide_item_related.tpl.php).
Home/Taller 'Plats vegetarians de la península' *NOU*
A la Península tenim un munt de receptes tradicionals vegetarianes. La tríada de gaspatxo andalús, ajoblanco i salmorejo. L'escabetx de verdures i la coca d’escalivada o de recapte. Algun dolç com l'arròs amb llet i una de les millors truites sense ou. També passarem per Portugal, preparant la famosa feijoada i un caldo verde. Redescobreix l'esplèndida cuina espanyola i portuguesa en clau vegetariana!
Prof.: Xènia (Zero Waste BCN)
A la Península tenim un munt de receptes tradicionals vegetarianes. La tríada de gaspatxo andalús, ajoblanco i salmorejo. L'escabetx de verdures i la coca d’escalivada o de recapte. Algun dolç com l'arròs amb llet i una de les millors truites sense ou. També passarem per Portugal, preparant la famosa feijoada i un caldo verde. Redescobreix l'esplèndida cuina espanyola i portuguesa en clau vegetariana!