Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable a include() (línia 9 de /var/www/apps/app1142/www/casalsdebarri/verdun/sites/all/modules/bcn_guide/templates/detail/bcn_guide_item_related.tpl.php).
Redescobrirem receptes de les àvies catalanes amb verdures i llegums. Farem trinxat, albergínies en escabetx, cigrons amb espinacs, salsa romesco, i fins i tot, bunyols d’anís, per
als paladars més llaminers. El primer dia cal portar un pot de vidre d’uns 250 ml aproximadament, ben net i amb tapa, davantal i tapers.
A càrrec de Zero Waste Bcn
Redescobrirem receptes de les àvies catalanes amb verdures i llegums. Farem trinxat, albergínies en escabetx, cigrons amb espinacs, salsa romesco, i fins i tot, bunyols d’anís, per
als paladars més llaminers. El primer dia cal portar un pot de vidre d’uns 250 ml aproximadament, ben net i amb tapa, davantal i tapers.