Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable a include() (línia 9 de /var/www/apps/app1142/www/casalsdebarri/verdun/sites/all/modules/microcasals_extensio_guia/templates/detall-related.tpl.php).
Home/Activitats formatives/Xerrada 'La vida en dolç. Passar-se de sucres té conseqüències', a càrrec de Marina Rojo i Joana Rossell
Xerrada 'La vida en dolç. Passar-se de sucres té conseqüències', a càrrec de Marina Rojo i Joana Rossell
Has reflexionat mai sobre la quantitat de sucre que incorpores a través de la dieta? Un consum excessiu té efectes en el cos i conseqüències a llarg termini, sent un factor de risc per al desenvolupament de malalties com la diabetis de tipus 2 i l'esteatosi hepàtica, també coneguda com a malaltia de fetge gras. Però, per què? Quin és l'efecte nociu d'aquest excés?
En aquesta xerrada descobrirem la relació que hi ha entre el sucre i aquestes malalties, i compararem models 3D d'un fetge sa i d'un amb acumulació de greix per veure les diferències. A més, participaràs d'una activitat col·laborativa per classificar diversos aliments segons la quantitat de sucre que contenen. És sorprenent la quantitat que en porten alguns d'ells! Apunta't i descobreix com reduir la quantitat de sucre en el teu dia a dia sense comprometre el plaer dels aliments.
A càrrec de Marina Rojo, nutricionista, doctora en medicina i investigadora; i Joana Rossell, doctora en biomedicina i investigadora postdoctoral de l'IR Sant Pau
Has reflexionat mai sobre la quantitat de sucre que incorpores a través de la dieta? Un consum excessiu té efectes en el cos i conseqüències a llarg termini, sent un factor de risc per al desenvolupament de malalties com la diabetis de tipus 2 i l'esteatosi hepàtica, també coneguda com a malaltia de fetge gras. Però, per què? Quin és l'efecte nociu d'aquest excés?
En aquesta xerrada descobrirem la relació que hi ha entre el sucre i aquestes malalties, i compararem models 3D d'un fetge sa i d'un amb acumulació de greix per veure les diferències. A més, participaràs d'una activitat col·laborativa per classificar diversos aliments segons la quantitat de sucre que contenen. És sorprenent la quantitat que en porten alguns d'ells! Apunta't i descobreix com reduir la quantitat de sucre en el teu dia a dia sense comprometre el plaer dels aliments.
A càrrec de Marina Rojo, nutricionista, doctora en medicina i investigadora; i Joana Rossell, doctora en biomedicina i investigadora postdoctoral de l'IR Sant Pau