Descobreix els sabors vibrants del sud-est asiàtic en aquest taller de cuina! Aprendràs a preparar plats frescos i aromàtics amb herbes, espècies i ingredients autèntics. Gaudeix de receptes tradicionals com el porc agridulce a l’estil Zhejiang, Okonomiyaki (truita japonesa), Korokke (croquetes japoneses de patata y carn picada), Pad Thai, i els clàssics Rollitos de primavera.
A càrrec de l'Associació Cultural i Gastronòmica Manjaretti
Descobreix els sabors vibrants del sud-est asiàtic en aquest taller de cuina! Aprendràs a preparar plats frescos i aromàtics amb herbes, espècies i ingredients autèntics. Gaudeix de receptes tradicionals com el porc agridulce a l’estil Zhejiang, Okonomiyaki (truita japonesa), Korokke (croquetes japoneses de patata y carn picada), Pad Thai , i els clàssics Rollitos de primavera.
A càrrec de l'Associació Cultural i Gastronòmica Manjaretti