Aquests petits ous no només tenen un sabor deliciós, sinó que també són rics en proteïnes, ferro i vitamina B12, nutrients essencials per a l’energia i el benestar del cos. A més, tenen una textura suau i són perfectes per afegir un toc gurmet als teus plats.
Descobreix com incorporar els ous de guatlla a la teva cuina i sorprèn amb aperitius originals, amanides creatives o plats sofisticats. T’animem a tastar-los i a gaudir-ne en les teves receptes diàries!
Aquesta primavera, noves propostes de nutrició i alimentació en el nostre showcooking de productes de temporada! Aprendrem a cuinar-los de la mà del xef David Sanmartíní
mentrestant, Mercè Gonzalo, diplomada en nutrició humana i dietètica, ens parlarà sobre les propietats del producte. Com sempre, amb un tastet del que s’ha cuinat! No us ho podeu perdre!
Aquests petits ous no només tenen un sabor deliciós, sinó que també són rics en proteïnes, ferro i vitamina B12, nutrients essencials per a l’energia i el benestar del cos. A més, tenen una textura suau i són perfectes per afegir un toc gurmet als teus plats.
Descobreix com incorporar els ous de guatlla a la teva cuina i sorprèn amb aperitius originals, amanides creatives o plats sofisticats. T’animem a tastar-los i a gaudir-ne en les teves receptes diàries!
Aquesta primavera, noves propostes de nutrició i alimentació en el nostre showcooking de productes de temporada! Aprendrem a cuinar-los de la mà del xef David Sanmartíní mentrestant, Mercè Gonzalo, diplomada en nutrició humana i dietètica, ens parlarà sobre les propietats del producte. Com sempre, amb un tastet del que s’ha cuinat! No us ho podeu perdre!