Aprendrem a preparar una selecció de salses delicioses i versàtils, perfectes per a tot tipus de plats! Treballarem el clàssic pesto genovès, el dolç i exòtic chutney de mango, la refrescant salsa agridulce oriental, el potent chimichurri argentí, el romesco Manjaretti (especial del chef), una salsa picant de tomàquet i la refrescant salsa síria de iogurt. Totes són ideals per a amanides, entrepans, guarnicions de carn o dips per a crudités.
A càrrec de l'Associació Cultural i Gastronòmica Manjaretti
Aprendrem a preparar una selecció de salses delicioses i versàtils, perfectes per a tot tipus de plats! Treballarem el clàssic pesto genovès, el dolç i exòtic chutney de mango, la refrescant salsa agridulce oriental, el potent chimichurri argentí, el romesco Manjaretti (especial del chef), una salsa picant de tomàquet i la refrescant salsa síria de iogurt. Totes són ideals per a amanides, entrepans, guarnicions de carn o dips per a crudités .
A càrrec de l'Associació Cultural i Gastronòmica Manjaretti