Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable a include() (línia 9 de /var/www/apps/app1135/www/casalsdebarri/poblenou/sites/all/modules/microcasals_extensio_guia/templates/detall-related.tpl.php).
La cuina tailandesa es caracteritza pels contrasts de sabors picant/salat/àcid, la utilització de moltes herbes fresques com la galanga, la citronel·la i la llima kafir i una acurada presentació estètica dels plats. Descobrirem plats típics d’aquesta cuina alhora que fem servir productes de temporada per preparar el
pad thai,
yum woon sen o els famosos curris verds i vermells. Aprendrem on trobar els ingredients necessaris per preparar aquests deliciosos plats.
Professora: Agnès Dapère
La cuina tailandesa es caracteritza pels contrasts de sabors picant/salat/àcid, la utilització de moltes herbes fresques com la galanga, la citronel·la i la llima kafir i una acurada presentació estètica dels plats. Descobrirem plats típics d’aquesta cuina alhora que fem servir productes de temporada per preparar el pad thai, yum woon sen o els famosos curris verds i vermells. Aprendrem on trobar els ingredients necessaris per preparar aquests deliciosos plats.