Es posa en marxa el CataProX

El Catàleg de Proveïdors de Proximitat per a Hotels de Sants-Montjuïc ajuda a trobar productes i serveis entre els comerços, autònoms i petites empreses locals, incloses les de l'economia social. El CataProX ha estat impulsat pel Districte de Sants-Montjuïc i Barcelona Activa en el marc de la Taula del Sector Turístic.

..
24/07/2024 - 12:00 h - Empresa Districte de Sants-Montjuïc

El catàleg és una base de dades de comerços, empreses i entitats interessades a treballar per al sector turístic d’aquests barris. El centenar de negocis que ja hi apareixen van ser contactats mesos enrere. S’hi pot cercar per barri i també per sector d’activitat: alimentació, artesania, bugaderia, copisteria, manteniment, paraments de la llar… Els comerços i entitats que vulguin afegir-s’hi poden donar-se d’alta mitjançant aquest formulari en línia, enllaçat també des del mateix web.

El Catàleg de Proveïdors de Proximitat per a Hotels de Sants-Montjuïc (CataProX) té per finalitat afavorir que els hotels puguin contractar com a proveïdors a comerços, autònoms i petites empreses del districte, incloses entitats d’economia social, facilitant l’accés directe a aquestes empreses locals. D’aquesta manera l’activitat del sector hoteler reverteix positivament en el territori i reforça el teixit comercial i l’economia de proximitat. El catàleg ha estat desenvolupat amb finançament de l’impost turístic. Animem els hotels i els comerços i empreses del districte a sumar-se a aquesta iniciativa que contribueix al manteniment de l’economia local.