Aquest estiu, cinema a la fresca

Diversos equipaments de Sants-Montjuïc ofereixen una àmplia selecció de pel·lícules per a tots els públics i edats, perfectes per gaudir de les càlides nits d'estiu amb el millor cinema.. Molts dels programes són gratuïts, garantint opcions diverses i entretingudes per a tots.

..
20/06/2024 - 14:34 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

CENTRE CÍVIC COTXERES DE SANTS
Pas de Fructuós Gelabert, 7
Totes les sessions de nits d’estiu de cinema a la fresca comencen a les 22 h.

‘Suro’
Dijous 27 de juny
Helena i Ivan es proposen construir una nova vida en els boscos de sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure en la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella.

‘Upon Entry’
Dijous 4 de juliol
Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina de Barcelona, es traslladen als Estats Units per impulsar les seves carreres i formar una família. A l’aeroport de Nova York, són conduïts a la sala d’inspecció secundària per un procés d’inspecció i interrogatori exhaustiu per part dels agents de duanes.

‘Te estoy amando locamente’
Dijous 11 de juliol
Sevilla, 1977. En un moment en el qual l’homosexualitat és delicte, Remi, una mare tradicional moguda per l’amor cap al seu fill, un adolescent aspirant a artista, s’involucrarà en el moviment LGTBI andalús, gestat paradoxalment en el si de l’Església.

‘Super Mario Bros’
Dijous 18 de juliol
Mentre treballen en una avaria subterrània, els lampistes de Brooklyn, Mario i Luigi, viatgen per una misteriosa canonada fins a un món màgic. Quan es separen, Mario emprèn una missió èpica per trobar a Luigi amb l’ajuda de Toad i la princesa Peach. Mario descobreix el poder que alberga en el seu interior.

CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR
Pl. Sortidor, 12 (el Poble-sec), a les 21 h

‘El meu barri és un món: Saps qui es la Cecília Bellorín? + Alquimistes Off’
Dimecres 10 de juliol
Projecció dels documentals “El meu barri és un món: Saps qui es la Cecília Bellorín?”, un curt fet per infants del barri al voltant de l’artista i veïna Cecília Bellorín; i “Alquimistes Off”, de la companyia Alquimistes Teatre, dirigida per la Verónica Ramírez i la Francia Gajardo, qui ens parlaran de com treballen les arts escèniques des de la diversitat.

‘Petits grans amics’
Dimecres 24 de juliol
Petits grans amics (Quand tu seras grand) és una comèdia dramàtica del 2023. La cafeteria de l’escola de Brieuc està sent remodelada. Quan els nens han de dinar al menjador de l’asil de gent gran proper, el xoc generacional inicial acaba generant veritables amistats entre les dues generacions.

CENTRE CÍVIC CASA DEL RELLOTGE

‘Canallas’
Dijous 11 de juliol, davant de l’INS Domènech i Montaner i l’Escola Ramon Casas, 22 h
Joaquín, Bruixot i Luismi, tres canalles de barri, tornen a trobar-se després de vint anys. Bruixot i Luismi segueixen sense ofici, però amb algun benefici, mentre que Joaquín s’ha convertit en un important empresari. O això creu ell.

‘Super Mario Bros’
Dijous 18 de juliol, a la plaça del Mig de Can Clos, 22 h
Basada en el món dels videojocs de Super Mario de Nintendo, Super Mario Bros. La Pel·lícula ens convida a un vibrant i apassionant univers nou, diferent de tot el creat anteriorment, un esdeveniment cinematogràfic carregat d’humor i acció.

CENTRE CULTURAL ALBAREDA

‘Cadillac Records’
Dimecres 3 de juliol al Centre Cultural Albareda, a les 21.30 h 
La pel·lícula és una crònica de l’auge en els anys cinquanta a Chicago de la casa de discos Chess Rècords, que en uns anys turbulents va gravar discos de llegendes de la música negra com Muddy Waters, Leonard Chess, Little Walter & Howlin’ Wolf, Etta James i Chuck Berry.

JARDÍ BOTÀNIC HISTÒRIC
Jardí Botànic Històric, avinguda dels Muntanyans, s/n, darrere l’aparcament del MNAC, a les 21.45 h

Diumenge 30 de juny
‘The Gardener’
Aquesta pel·lícula reflexiona sobre el significat de la jardineria i el seu impacte en les nostres vides. Poc abans de morir als 86 anys, l’influent jardiner Frank Cabot explica la seva recerca personal de la perfecció a Les Quatre Vents, el seu jardí d’estil anglès de vint hectàrees i finca d’estiu que es va obrir a un equip de filmació per primera vegada a la història.

PAVELLÓ MIES VAN DER ROHE
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7). Totes les sessions comencen a les 21.30 h.

‘The Mies van der Rohes’
Dilluns 1 de juliol
És una història familiar de la primera meitat del segle XX. Les dones del voltant de l’arquitecte Ludwig Mies van der Rohe -la seva dona Ada, les seves tres filles Georgia, Marianne i Waltraut i la seva parella Lilly Reich- aprofiten les oportunitats de la nova era, però també experimenten les restriccions dels vells patrons.

‘Concrete Love’
Divendres 5 d’agost
Gottfried Böhm, considerat l’arquitecte preeminent d’Alemanya, lidera una dinastia d’arquitectura moderna que inclou els seus fills, que han destacat amb edificis propis. Tot i la crisi del sector i la pèrdua de la seva dona Elisabeth, Gottfried, amb 94 anys, encara contribueix als projectes familiars.

‘Skin of Glass’
Dilluns 2 de setembre
Aquesta pel·lícula segueix el viatge de la directora Denise Zmekhol després de descobrir que l’obra més famosa del seu difunt pare com a arquitecte, un gratacels modernista de vidre al cor de São Paulo, afectuosament conegut com el Pele de Vidro (“Pell de vidre”), ha estat ocupada per centenars de famílies sense llar.

SALA MONTJUÏC
Durant el mes de juliol i agost podràs gaudir de pel·lícules icòniques al castell de Montjuïc. Els concerts comencen a les 20.45 h i les projeccions a les 22 h.
Entrada general: 8€
Entrada amb tumbona: 11€
Més informació i reserves aquí

‘Casa en flames’
Divendres 28 de juny
Concert de Magalí Datzira

‘El gran hotel Budapest’
Dilluns 1 de juliol
Concert de Els Roig Rumba

‘Barbie’
Dimecres 3 de juliol
Concert de Mayela i Habana Swing

‘Anatomía de una caída’
Divendres 5 de juliol
Concert de Rocio Faks band

‘Pobres criaturas’
Dilluns 8 de juliol
Concert de Los Boozan Dukes

‘Regreso al futuro’
Dimecres 10 de juliol
Concert de Cookie swing sextet

‘Los que se quedan’
Divendres 12 de juliol
Concert de The Swing Cats

‘Charada’
Dilluns 15 de juliol
Concert de Laura Milazzo Quartet

‘Vidas Pasadas’
Dimecres 17 de juliol
Concert de Alosa quartet

‘El resplandor’
Divendres 19 de juliol
Concert de NUBN

‘La zona de interés’
Dilluns 22 de juliol
Concert de Chino Swingslide and the Sharps

‘Orgullo y prejuicio’
Dimecres 24 de juliol
Concert de Alba Armengou Group

‘Oppenheimer’
Divendres 26 de juliol
Concert de Delickites

‘Te estoy amando locamente’
Dilluns 29 de juliol
Concert de Evripidis and his tragedies

‘Billy Elliot’
Dimecres 31 de juliol 
Concert de Alba Avilés & Victor Paradis quartet

‘Pel·lícula sorpresa’
Divendres 2 d’agost
Concert de Mampön Collective

..

Cinema Jove a la Carta a la Bàscula