Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès.

En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Tornar

Estudi d’Oleguer Junyent

L’estudi d’Oleguer Junyent, una joia intacta

Sembla que no hagin passat els anys per a aquest espai de principis del segle XX, amb una àmplia col·lecció d’obres d’art.

A Barcelona sempre hi queden racons per visitar, i ho demostra la gran quantitat de llocs històrics que han estat tancats al llarg d’anys i que comencen a deixar entrar al públic. Un d’aquests és l’estudi d’Oleguer Junyent, pintor, escenògraf i col·leccionista d’art que va viure del 1876 al 1956. Gràcies a ser amic de molts pintors del modernisme, com Miquel Utrillo, Ramon Casas, Picasso i Isidre Nonell, va aconseguir acumular una gran col·lecció d’obres, que guardava al seu estudi. Sobretot va treballar al Gran Teatre del Liceu, i durant els dies lliures viatjava pel món, la qual cosa li va aportar un coneixement cultural molt ampli. L’espai que podeu visitar es manté pràcticament intacte, i s’hi exposa la seva col·lecció d’arts decoratives i d’art medieval català, amb peces d’Arnau Bassa i Lluís Borrassà, entre d’altres. També hi podreu veure bona part de la seva producció artística de pintures i dibuixos. Una de les zones més curioses és el pis superior, on hi ha una part de les nines i autòmats que guardava, més de dues-centes peces del segle XVII al XIX, així com d’indumentària que Maria Junyent, la seva neboda, figurinista, havia reunit al llarg de la seva vida.

Les visites a l’estudi d’Oleguer Junyent es fan tots els dimecres a les 12.00 hores fins al 18 de desembre, i tenen una durada d’una hora. A més, han afegit unes visites especials els dissabtes 19 d’octubre, 9 de novembre i 14 de desembre a les 11.00 hores.

Fer aquesta activitat els dimecres té un preu de 10 euros, i els dissabtes especials, de 14. Podeu adquirir les vostres entrades al web de Cases Singulars.

Data de publicació: Dimecres, 09 Octubre 2019
  • Comparteix