Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès.

En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Tornar

Retrat del DJ del club Canibal Sound System durant una actuació

Els clubs de la Sala Apolo s'apunten al format virtual

Tot passa a la xarxa, com a mínim aquests dies, d'aquí que també alguns dels clubs que habitualment tenen la Sala Apolo com a escenari es traslladin al territori virtual: des del Canibal Sound System al Nitsa Club. Voleu descobrir un talent europeu? Aquí us en presenten uns quants.

Us recomanem una vista a l'Instagram o al Facebook de la Sala Apolo, on cada dia passen coses. De vegades, són nous valors com els TLTXT que presenten a la xarxa la seva barreja de pop, música urbana i electrònica, de vegades artistes com Anna Andreu parlant sobre un dels seus temes més nous (El Calvari) i de vegades són projectes musicals amb molt de sentit de l'humor com els Alavedra, que versionen un tema de... Shakira!

Tot ho teniu al Facebook de la Sala Apolo on, a més, han decidit que el confinament no és una raó prou sòlida per aturar l'activitat. La sala de Nou de la Rambla acull una pila de clubs durant la setmana. I alguns segueixen ben vius i ens ho demostren a la xarxa, oferint unes sessions que neixen a la casa dels i de les DJs i que tenen com a destinació les llars de qualsevol que enyori les músiques que fan sonar.

Els dimecres, és el moment de Canibal Sound System que, amb l'etiqueta #CanibalDesDeCasa ens convida a seguir gaudint, com fem des de fa deu anys, dels ritmes que punxen els dimecres: des dels que han nascut a Jamaica a la cultura sound system, passant pel jungle i el dubstep, amb parada a la música afroamericana, la world music i el mestissatge musical. Karlixx, DJ Chekeré o Dj Andy Loop (a la imatge) us han ofert fins ara des dels seus domicilis unes sessions tan confinades com intenses. En podeu seguir gaudint cada dimecres.

I els caps de setmana, és el moment de Nitsa Club, un dels més clàssics de la Sala Apolo i un dels clubs veterans de l'escena electrònica barcelonina. A principis de maig, van fer els primers passos a la xarxa amb DJ Fra, Marc Piñol i DJ Rosario, tres residents del club que segur que us han fet ballar més d'un cop i que ara ho segueixen fent, en directe, cadascun des de casa seva.

Encara hi ha més perquè Nasty Bass, el club dels dilluns basat en l'electro, el house i el techno, us segueix fent ballar des de la xarxa amb unes sessions que podreu escoltar en qualsevol moment i que trobareu, també, penjades al Facebook de la sala de Nou de la Rambla.

A més de dur els seus clubs al món virtual, però, a la Sala Apolo han establert una xarxa de complicitats amb algunes de les sales més icòniques del continent. Totes formen part de la iniciativa Liveurope i, aquests dies, donen a conèixer a les xarxes socials, com fa la Sala Apolo, nous talents europeus dels estils més diversos: de Maria Arnal i Marcel Bagés als alemanys Walking on Rivers o el duet belga d'electropop Coline et Toitoine, entre d'altres. Cada setmana pengen mostres del que fa un artista o altre, així que convé que esteu al cas.

Si voleu descobrir un talent europeu i si voleu seguir ballant com si fóssiu al club, aparteu els mobles, prepareu la vostra pròpia pista de ball i gaudiu a la xarxa dels clubs de la Sala Apolo consultant el seu Facebook.

Data de publicació: Dilluns, 18 maig 2020
  • Comparteix