Tornar

A la venda les entrades per a la biennal Manifesta 15

17/06/2024 - 08:00 h

Ajuntament de Barcelona

Un tiquet de només quinze euros donarà accés a totes les seus oficials de Manifesta 15 durant les dotze setmanes de la biennal.

 

Ja podeu comprar les entrades per a no perdre-us cap debat ni activitat de Manifesta 15 que, del 8 de setembre al 24 de novembre del 2024 convida la ciutadania de la regió metropolitana a debatre sobre el món d’avui i a conèixer tot de projectes socials i ecològics de veus artístiques locals i internacionals. Tot passa en escenaris diferents de ciutats diverses i tot gira al voltant dels tres temes principals de la biennal: Equilibrant conflictes, Cuidar i cuidar-nos i Imaginant futurs.

Manifesta, la Biennal Nòmada Europea, arribarà a Barcelona i la seva àrea metropolitana en la quinzena edició d’un programa que busca estimular la ciutadania per tal que es comprometi en l’assoliment d’una transició ecosocial equilibrada a Catalunya i que pugui sentir unes veus que són referència en els seus àmbits respectius i proposen enfocaments innovadors. Debats i xerrades s’acompanyen d’instal·lacions i projectes artístics, en un intent de parlar sobre els problemes urgents del nostre entorn a partir de la cultura.

Qui compri una de les entrades per a les activitats de Manifesta 15 (15 € per persona), podrà accedir a les seus oficials de la biennal durant les dotze setmanes de durada de l’esdeveniment. Entre les seus, tot d’edificis i equipaments singulars de la regió metropolitana que estan agrupats en tres clústers temàtics: el Besòs, el delta del Llobregat i la serra de Collserola i la zona del Vallès.

Així, entre les seus de Manifesta 15 trobareu des d’espais com Can Trinxet, a l’Hospitalet, fins a la Casa Gomis, del Prat del Llobregat, passant pel Monestir de Sant Cugat del Vallès, les Tres Xemeneies del Paral·lel barceloní, la Fàbrica Roca Umbert de Granollers o l’edifici de l’editorial Gustavo Gili, que serà el centre d’operacions de Manifesta 15.

Mentre duri la biennal, espais diversos de la regió metropolitana acolliran un seguit de projectes triats en una convocatòria oberta. Tracten sobre els assumptes centrals en la biennal des de disciplines diverses com l’art, l’ecologia, la sostenibilitat, l’urbanisme o l’arquitectura. Veureu, doncs, creacions d’artistes com Claudia Pagès, Jokkoo Collective, La Casa dels Futurs, Matias Daporta, Metrópolis, Nora Ancarola, Rosa Tharrats & Gabriel Ventura, Tornen les Esquelles, Transductores, Lola Lasurt o Domènec, a més d’obres d’artistes de tot el món, entre els quals el col·lectiu internacional Radio Slumbers, l’artista de performance d’Angola Kiluanji Kia Henda, el col·lectiu neerlandès Embassy of the North Sea o l’artista d’instal·lacions britànic Mike Nelson. Dels artistes implicats, 29 presenten obres creades expressament per a la Manifesta 15 i el 55 per cent són creadors locals, en línia amb les intencions de Manifesta de fer reflexionar els artistes sobre el paisatge metropolità que els i les envolta.

Si no us voleu perdre les activitats de Manifesta 15, comenceu a comprar una entrada abans no s’exhaureixin, però abans consulteu tota la informació sobre l’esdeveniment al web.

Més informació