Restriccions horàries durant la celebració del Primavera Sound

Durant els dies de celebració de la propera edició del Primavera Sound, del 29 de maig al 3 de juny, els establiments de venda de productes d’alimentació de 24 hores i els locals de restauració als entorns del Parc del Fòrum tindran limitats els horaris de funcionament. En concret, els locals de 24 hores hauran d’estar tancats entre les 22.00 i les 8.00 hores i els de restauració no podran obrir fins a les 8.00 hores, dues hores més tard de l’habitual.

06/05/2024 19:09 h

Ajuntament de Barcelona

Les restriccions temporals, que ja es van implementar l’any 2023, es duen a terme per evitar l’acumulació de persones a l’espai públic consumint productes alimentaris o alcohol, un fet que incrementa les molèsties i altera la convivència amb el veïnat d’aquesta zona.

A més del tancament d’establiments a la nit, la mesura preveu la reducció de les activitats de restauració i del personal vetllador situat al voltant del Parc del Fòrum. D’una banda, el servei de vetlladors funcionarà del 29 de maig al 3 de juny, de 8.00 a 23.00 hores, i, de l’altra, les activitats de restauració endarreriran dues hores l’hora d’obertura, fins a les 8.00 hores, del 31 de maig al 2 de juny, ambdós inclosos.

Serveis coordinats per garantir la convivència

Els diferents serveis municipals treballaran de manera coordinada durant els dies de celebració del Primavera Sound per tal de garantir el descans i la tranquil·litat dels veïns i veïnes, ja sigui a través de les tasques de vigilància i seguretat que fa la Guàrdia Urbana, el reforç del servei de neteja o l’impuls d’itineraris per evitar que el flux de persones transiti pels carrers de Sant Martí amb més habitatges.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia