Restaurant del Grec
Farm to Table
Durant el mes de juliol Farm to Table s'instal·larà als jardins del teatre per oferir una proposta gastronòmica nova i de proximitat des d’una de les terrasses més boniques de Barcelona.
La premissa gastronòmica de Farm to Table parteix del purisme del producte de qualitat i el respecte per la pagesia de proximitat. Productors, distribuïdors, pagesos, ramaders, peixaters… Del camp a taula.
Farm to Table treballa des de zero per aportar complexitat, utilitzant tècniques de fermentació, confitats casolans, fumats… mostrant respecte per la temporada de productes i adoptant el consum sostenible i de proximitat en la varietat i qualitat que ofereix als comensals.
El concepte de Farm to Table gira entorn d'aquestes bases, però la gastronomia és viatgera i intercultural, plena de fusions i mestissatge, pur rock-and-roll a taula!
Restaurant del Grec
Pg. Santa Madrona, 36
Horaris
Els dies de representació, de 20.00 a 1.00 h.
El dia 20 de juliol, de 18.00 a 22.00 h.
Torns
20.00 h: Únicament per a les persones amb entrada per l'espectacle de les 22:00 h al Teatre Grec.
22.15 h: Obert a tothom (no cal entrada per accedir als jardins).
Postfunció: Begudes i algun piscolabis per a després de l’espectacle.
Informació
Web: farmtotable.cat
Adreça electrònica: hola@farmtotable.cat
Instagram: @farmtotable_barcelona
Telèfon/Whatsapp: 693 861 862
Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres i dies d'obertura del restaurant, de 17.00 a 21.00 h
Reserva la teva taula
Guinguetes als jardins del Grec
Com en aquests darrers anys, el restaurant Del Camp a Taula, també s’encarrega de la restauració de les guinguetes instal·lades als jardins del Teatre Grec, on podreu venir a gaudir de platillos i begudes, abans i després del teatre, i on també trobareu una proposta gastronòmica variada, que inclourà clàssics com la secallona amb minibastonets o la copa de cava amb coca de vidre i pernil ibèric, però també novetats com les croquetes de bacallà amb panses i pinyons, entrepans calents amb productes de quilòmetre zero i sorpreses dolces per als més llaminers.