Voleu formar-vos i compartir idees per a una educació més sostenible?

..
02/05/2024 - 13:21 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

Els dies 3, 4 i 5  de juliol se celebrarà el IX Simposio ‘ ESenRED en el Centre Nacional d’Educació Ambiental a Valsaín, Segòvia, en què docents dàmbit estatal podran intercanviar les millors pràctiques en educació ambiental i aprendre en comunitat. No deixeu passar aquesta oportunitat!

L’educació per a la sostenibilitat tindrà un paper rellevant aquest estiu, amb l’esperat IX Simposio de docentes de ESenRED. Des de “Escuelas hacia la Sostenibilidad en Red (ESenRED)”,  s’està preparant, un any més, aquest esdeveniment que promet ser un fòrum d’idees, innovació i acció per a la sostenibilitat educativa. 

Del 3 al 5 de juliol, el Centro Nacional de Educación Ambiental (CENEAM) a Valsaín, Segòvia, serà el punt de trobada per a docents i equips tècnics d’arreu de l’estat. Amb la missió de compartir les millors pràctiques i experiències en educació ambiental, el seminari ofereix una plataforma per a la col·laboració i l’aprenentatge mutu entre centres educatius en matèria de sostenibilitat.  

La jornada té places limitades, per aquest motiu, les persones interessades a assistir-hi hauran de fer la sol·licitud enviant un correu electrònic a escolessostenibles@bcn.cat. Entre els criteris de selecció, es donarà prioritat als centres que no han participat en edicions anteriors. Un altre criteri serà relacionat amb l’avaluació tècnica del projecte de sostenibilitat del curs vigent.  

És una oportunitat única per al professorat compromès amb l’educació ambiental i un futur més sostenible. No us ho podeu perdre! 

> > IX Simposi de docents ESenRED